FIAT 500E

FIAT 500EМодната градска икона е тук

ВДЪХНОВЯВА ПРОМЯНАТА ОТ 1957 Г.

Първото поколение 500 даде на хората мобилност и свобода. Второто превърна градските автомобили в мода и наложи модела като синоним на модерна градска кола. Третото поколение 500 се посвещава на по-висша цел – да зададе тренда на автомобила от бъдещето.

500

МОДНАТА ГРАДСКА ИКОНА. 100% ЕЛЕКТРИЧЕСКА

МОДЕЛ, ЗАДАВАЩ ТРЕНДОВЕТЕ

Ако има градски автомобил, който през годините е задавал модните тенденции, с иконичен дизайн, висок клас стил, показващ добър вкус и висок статус, притежаващ емблемата на луксозна стока, това е 500. Сега ви представяме този вълнуващ автомобил, но в модерен прочит. 500 electric. Придвижвайте се само на ток. Усетете града по различен начин. Дори и извън него.

СТИЛЪТ Е ВЪПРОС НА ДОБЪР ВКУС. ЗАЯВЕТЕ СЕ.

МИСЛИТЕ СИ, ЧЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА КОЛА НЕ Е ЗА ВАС?

Шофирате активно в града, трудно намирате място за паркиране, пропускате да изпратите SMS за синя и зелена зона. Ето три причини защо електрическият 500e е точно за вас.

Промяната настъпва в града и в малките населени места, за да обхване целия свят. Бъдещето на автомобилите е в електрификацията. Тя може да започне тук и сега като избереш 500e за твой автомобил.

Не е нужно да имаш гараж или собствено парко място, тъй като можеш да зареждаш 500e достъпно на бързозарядна станция докато пазаруваш в мола или в супермаркета, или докато работиш в офиса или си на бизнес среща. Само за 35 мин. можеш да достигнеш заряд от 0 до 80% на бързозарядна станция (DC зарядна станция Fast DC – 50 I 85 kW) и по този начин ще имаш пробег за една седмица градско шофиране (При пълна на 100% батерия и според WLTP градски цикъл от 458км.).

С 500e се движиш евтино в града и паркираш без ограничения на синя и зелена зона. Лесно, екологично и за малко пари. Придвижването в града никога не е било толкова достъпно.

 

 

ЗАВЛАДЕЙТЕ ГРАДА

500e е много маневрен, лесен за паркиране, бързо ускоряващ, заради напълно електрическите двигатели. Паркираш навсякъде в града безплатно и без ограничения в синя и зелена зона и бързо си намираш място.

КАТО ИГРА

Лесен за каране, може да се управлява и с един педал, като отпускаш “газта” и не само спира, а и се презарежда. Auto hold функция във всички режими на работа, което позволява да не задържаш педала на спирачката в задръстванията. Без стрес.

 

 

ТЕХНОЛОГИЧНА

500e е малък отвън, но просторен отвътре. Автомобилът притежава много приятна и подобрена мека возия. Инфотеймънт система от ново покеление, супер резолюция на централния дисплей, качество на камерата за обратно виждане, безжично свързване с Apple Car Play и Android Auto. Възможност за нормално и бързо зареждане 0 до 80% за 35мин*. При движение с ниска скорост издава звук, който е приятен звук, за да те чуват пешеходците. Но само при нас това е мелодия, от Италия, разбира се.

*DC зарядна станция Fast DC – 50 I 85 kW

МОДЕРЕН НАЧИН НА ПРИТЕЖАНИЕ

Ние следваме тенденциите и в лизинговите предложения. Хората вече търсят по-разумна месечна вноска, а не целят бързо да изплатят колата и да я притежават.Предлагаме ти това електрическо бижу 500 при стандартен лизинг за бизнес клиенти, при който ще плащаш разумна месечна вноска и при който можеш да смениш модела преди да си достигнал крайния срок на договора. С подобен лизингов план, ти ще можеш да работиш спокойно и да отделяш планираната сума от бюджета си за нещо което, ще ти позволи да си на гребена на вълната в автомобилните тенденции.

И за да те улесним максимално, можеш да ни предложиш настоящата ти кола за обратно изкупуване, като по този начин тя ще стане част от сделката за нов 500е.

Можем да предложим и атрактивни решения за оперативен лизинг, в които да има възможност за данъчен кредит.

За пълните лизингови условия, моля, обърнете се към най-близкия дилър до вас или ни изпратете запитване .

ГРИЖИМ СЕ ЗА ПРИРОДАТА

Шофирайки 500e, ти се грижиш за опазването на околната среда и даваш своя принос за намаляването на въглеродния отпечатък. Това е и причината електрическите автомобили в България да не заплащат пътен данък и да имат свободен, безплатен и неограничен достъп в централните градски части, където има платени зони за паркиране. Като допълнение ще имаш много по-малко разходи за обслужване на автомобила и по този начин ще можеш по-добре и по-конкретно да планираш семейния бюджет и разходите.

КЪДЕ МОГА ДА ЗАРЕЖДАМ 500 Electric?

 • Бързо и лесно

  На бързозарядна станция

  Знаете ли че, можете да заредите 500e на бързозарядна станция, част от изградената мрежа, в мола или на паркинга на голям супермаркет докато пазарувате? Можете да постигнете заряд от 0 до 80% за 35 мин*. *DC зарядна станция Fast DC – 50 I 85 kW

 • Достъпно

  Вкъщи или на паркинга в офиса

  Докато работите в офиса или сте вкъщи, можете да включите 500e да се зарежда на зарядна станция или директно от 220V контакт, ако условията ви го позволяват.

 • Без стрес

  Където има 220V контакт

  Отивате на вилата или на уикенд пътуване с вашия 500e. Ако имате нужда да го заредите, включете го към контакт 220V и се насладете на почивката.

ЕДНО, ДВЕ ИЛИ ТРИ? 500E ИЗБЕРИ

Трудно е да избереш особено, когато имаш избор между невероятни варианти на 500 electric.

500e кабриолет е открояващ се модел, първият електрически кабриолет, който е за онези, които искат да усещат галещите слънчеви лъчи и вятъра в косите си, докато шофират. В момента, в който започне да вали, просто вдигате покрива и продължавате вашето дефиле из града. Папараците ще ви следват.

500e хечбек е наследникът на онзи знаков модел от 1957 г., който завладя сърцата на звезди като София Лорен, Моника Белучи и италианските крале на модата. Класически линии, но в модерен прочит, 100% електрическо сърце и всички погледи са към вас.

500e 3+1 е новата концепция на модела, в която дискретно са проектирани още една двойка врати. Това е моделът за онези, които не искат да чуват репликата „стани, за да седна“, но в същото време искат да ги забелязват, когато елегантно слизат от автомобила.

Разпознахте ли се в някой от версиите ни? Ако все още се колебаете, посетете ни, за да ви помогнем да решите кой е вашият 500e.

ПАНОРАМЕН ПОКРИВ

Наслаждавай се на небето и природата около теб по всяко време. Направи си разходка под градските светлини или спри край пътя и се наслаждавай на звездното небе. Чуваш ли „Vivo per lei“ („Живея за нея“) на Андреа Бочели? Не? Пусни мелодията от телефона си директно чрез Bluetooth свързване. Кабелите за свързване са само за голямата сцена.

КАБРИОЛЕТ

Какво си представяш, когато чуеш La Dolce Vita? 500 със свален покрив, което завива по тясна крайбрежна улица, вятърът палаво разрошва косата ти, усещаш нежната ласка на морския бриз и си се отправил за аперитив към шикозното заведение. Защо да не го изживееш? Чакаме снимки 🙂

3+1

Чували ли сте фразата на великолепната Моника Белучи – „Любовта не си отива, тя се променя“? Ако трябва да я използваме в различен контекст, то това е при 500e 3+1. Формите, дизайна, усещането за италианската класа, лукс и стил продължават да живеят в този модел, но той вече е леко променен. Предните врати са по-дискретни, за да освободят място на още две врати, които се отварят в противоположна посока и вече имате независимо слизане и качване на пътниците. „Che bellezza!“, възкликваме ние, но този път не по жената, а заради колата.

РОДЕН ЗА ГРАДА

С 320 км пробег с едно зареждане, който притежава новият 500e, той ти дава свободата да изпълняваш спокойно своя ежедневен график: да отидеш на работа, във фитнеса, на шопинг, на среща с приятели и в края на деня да се върнеш вкъщи, удовлетворен от изпълнените задачи и приятните изживявания. А ако използваш автомобила само в града, пробегът му се увеличва отвъд очакванията до 458* км.

*При пълна на 100% батерия и според WLTP градски цикъл от 458км.

РЕЖИМ НА ШОФИРАНЕ “SHERPA”

Когато седнеш зад волана на 500e и зададеш режим на шофиране “Sherpa” се активира настройка за интелигентно шофиране, която пести енергия като оптимизира зареждането на батерията, работата на климатичната система, скоростта и ускорението. Това ти дава още повече автономия, за да достигнеш до желаната дестинация и по този начин ще имаш по-дълъг пробег и ще можеш да се движиш в града със скорост до 80 км/ч.

БЪРЗО ЗАРЕЖДАНЕ

Новият 500e притежава функцията за бързо зареждане до 85 кВт. За пет минути или докато изпиеш едно кафе, ще имаш заряд за 50 км, достатъчни за целия ден. Освен това можеш да заредиш от 0 до 80% от капацитета на батерията само за 35 мин*, докато пазаруваш в супермаркета или в мола. А ако го включиш за цяла нощ вкъщи към обикновен контакт 220V е напълно достатъчно да шофираш цяла седмица в града**, без да се налага да зареждаш.

*DC зарядна станция Fast DC – 50 и 85 kW

**При пълна на 100% батерия и според WLTP градски цикъл от 458 км.

ШОФИРАНЕ С ЕДИН ПЕДАЛ

Новият 500e е един от първите електрически автомобили, които дават възможност за шофиране с един педал, като този на газта се използва и за ускоряване и за намаляване на скоростта. По този начин използва кинетична енергия, за да генерира елекртическа енергия, с която да презареди батерията. Разбира се, за максимално удобство при шофиране можеш да използваш и педала на спирачката. Казахме ти, че задаваме тенденциите, нали?

Изпратете ни Вашето запитване или се свържете с нас на място или по телефона