Програма за автомобили INFINITI извън гаранция

Условия за сертифициране и сервизиране

Витоша Ауто предлага еднократен безплатен технически преглед за всички нови собственици на употребявани автомобили INFINITI

Витоша Ауто, официалният сервизен партньор на INFINITI в България, предлага еднократен безплатен технически преглед за всички нови собственици на употребявани автомобили INFINITI. Предложението е валидно за всички автомобили на луксозната японска марка, закупени от вторичния пазар, без значение дали са нов внос или директно от собственик. Всеки клиент, възползвал се от еднократен безплатен технически преглед в единствения оторизиран сервизен партньор на INFINITI – Витоша Ауто, ще получи сертификат, даващ правото на специални условия и отстъпки за покупка на резервни части и ремонти в сервизните центрове на INFINITI в страната, както и подробен отчет за моментното състояние на автомобила му. Програмата влиза в сила веднага. Програмата е част от стратегията ни за ненадминатото 7-звездно обслужване, която е построена около грижата за клиента и неговите нужди, свързани с автомобила.

Ако искате за запишете час за безплатен еднократен технически преглед и/или да получите Вашият Сертификат, моля, свържете се с нас на телефон: 0894/200 400.

Очакваме Ви!