Alfa Romeo

Alfa Romeo е легендарна марка, чиято ДНК е изградена върху дълга и вдъхновяваща 110-годишна история от и инженерни решения и постижения. Автомобилите притежават класа, неподражаем стил, впечатляващо пътно поведение. Всичко това е обединено от чистия италиански дух , който предразполага за несравнимо преживяване при шофиране на Alfa Romeo.

Технологията и страстта са двете водещи направления, които се обединяват в автомобилите от марката Alfa Romeo, за да създадат истинско произведение на изкуството. Всеки един детайл е от съществено значение, а дизайнът е идеалната хармония между красота и функционалност, гениални инженерни решения и емоция.

В нашите представителства ще имате възможност да се докоснете до революционния дизайнерски и спортен SUV Alfa Romeo Stelvio, който ще ви впечатли с динамика при шофиране, маневреност без конкуренция, вдъхновяващ дизайн и високо качество на изработка на всеки един детайл.

Всички клиенти, закупили Alfa Romeo от „Витоша Ауто“ ще имат привилегията да се възползват от ненадминатото 7-звездно обслужване.