Jeep® Avenger

Абсолютна свобода

Новият Jeep® Avenger е създаден за днешния ден.

Проектиран да се впише перфектно в активния и разнообразен начин на живот, той идва стандартно с всички възможности и уникална индивидуалност, за да ви отведе там, където трябва да отидете, като същевременно ви позволява да изберете пътя, по който искате да стигнете.

 

КОНЦЕНТРИРАН И СТИЛЕН ПАРТНЬОР

ВСИЧКО, КОЕТО ВИ ТРЯБВА ЗА ДЕНЯ

 

 

Символът на Jeep® – решетката със 7 отвора

Усещане за Jeep® от пръв поглед. Предната решетка със седем отвора и елегантен дизайн носи за Avenger ясна препратка към наследството на марката, интерпретирано към днешния ден.

Емблематични предни фарове

Двустепенни фарове, представляващи модерна интерпретация на легендарния Jeep® Cherokee XJ от 80-те години. Проектирани са така, че са леко зад бронята, за да са предпазени от удар и същевременно да осигуряват динамичен и уникален вид на автомобила.

ИКОНИЧНИ ЛИНИИ, СИМВОЛ НА ЛЕГЕНДАРНА МАРКА

Вдъхновен от емблематичните дизайнерски елементи на Jeep®, новият Avenger е модерен и динамичен с перфектните компактни размери за SUV на 21-ви век.

Оставайки верен на своето ДНК, което придава цел на всеки елемент, грабващият окото дизайн на Avenger включва смели линии с трапецовидни арки на калниците и водещ в класа клиренс, като се осигурява повдигната позиция за водача, за да доминира на пътя и да преодолява препятствията с лекота.

ЕЛЕГАНТНА ЗАЩИТА ЗА АВТОМОБИЛА ВИ

Насладете се на 360° функционална и стилна вградена защита, която ще ви спести много време и пари в сервиза.

Динамичният черен кит, който обгръща цялото тяло на автомобила, както и сребристата предпазна плоча, са изработени от пластмаса с покритие, предназначена да предпазва зоните, които са най-податливи на леки удари и драскотини.

Това означава, че дори и при надраскване или лек удар, цветът остава и автомобила ви продължава да изглежда добре.

ПО-ДОБЪР ДИЗАЙН,
БЕЗКОМПРОМИСНО ПРОСТРАНСТВО

Ненадминат в своята функционалност, новият Jeep® Avenger може да побере всичките ви страсти. От ежедневната рутина до пътя на приключението, в него има място за всичко необходимо, в организиран вид и на една ръка разстояние.

Помислете за всички неща, които можете да носите в ръчната чанта за полет. Само на първият ред разполагате с 34 л интелигентно място за съхранение в различни отделения, с различни размери и форми, достигащи като обем малка чанта за ръчен багаж.

Едновременно и много лесно можете да поберете iPad, портмонета, вестници, книги, обувки, бутилки за вода, малки чантички, чаши за кафе и много други. От каквото и да имате нужда, то ще бъде сигурно прибрано и с вас по време на път.

ПОЛУЧЕТЕ МАКСИМУМА

Компактен, но с цялото пространство, от което се нуждаете, и повече място, отколкото можете да си представите.

С лесен достъп до 355 л товарен отсек благодарение на електрическата повдигаща се врата с функция свободни ръце, регулируем двустранен под на багажника, с една страна, облицована с килим, а другата – със защитен материал против надраскване, който лесно се почиства.

Нямате извинение да не вземете всичко, от което имате нужда и да бъдете в най-добрата си форма. Плюс това, лесният достъп до широката и ниска зона за товарене прави поставянето или изваждането на оборудване, чанти или екипировка по-лесно от всякога.

КОНЦЕНТРИРАН ИЗГЛЕД

ОБНОВЕТЕ НАЧИНА, ПО КОЙТО ШОФИРАТЕ

ОПТИМАЛНА СВЪРЗАНОСТ

Два напълно дигитализирани HD дисплеи, отговарящи за инструменталното табло и инфо-развлекателната система, разполагат с общо 20.5 инча. Водачът може да конфигурира информацията, да следи основните данни за батерията и оставащия пробег в реално време на 10.25” TFT клъстър.

10.25“ екран на инфо-развлекателната система Uconnect™ е позициониран така, че да е видим за всеки на борда, като предлага най-новите и интуитивни технологии като безжично дублиране на Android Auto™ и Apple CarPlay, за да сте лесно свързани с вашия свят.

 

Новият Jeep® Avenger е на разстояние само едно докосване или гласова команда от мобилното приложение Jeep® и интеграцията на Amazon Alexa.

Чрез вашия смартфон проверявайте, планирайте и плащайте за зареждане, заключвайте и отключвайте врати, и много повече.

Сега, с Alexa, вашият домашен виртуален асистент тръгва с вас на път, като ви дава същите функционалности, за да ви помогне да направите всяко пътуване много по-лесно.

МАКСИМАЛНА СВОБОДА НА ЕДНА РЪКА РАЗСТОЯНИЕ

 

ИЗРАЗЕТЕ НАСТРОЕНИЕТО СИ

Независимо дали сте в жълто или зелено настроение, изберете цвят на амбиентното осветление, който пасва на вашето настроение, и го сменете, когато пожелаете.

Освен да пасва на настроението, амбиентното осветление намалява напрежението на очите при шофиране през нощта. Изберете от осем различни цвята и гледайте как всеки път интериорът придобива нов облик.

АВТОНОМНО ШОФИРАНЕ ОТ ВТОРО НИВО

АСИСТЕНТ ПРИ ДВИЖЕНИЕ В ЗАДРЪСТВАНЕ

СИСТЕМА ЗА МОНИТОРИНГ НА СЪСТОЯНИЕТО НА ВОДАЧА

ВТОРИ ПИЛОТ,
КОЙТО ЗНАЕ КАК ДА ВИ ПОДКРЕПИ…

Оборудван за градската джунгла и готов да ви помогне да се насладите на пътя по нов начин.

Със системите за активна безопасност при шофиране на Jeep® Avenger, които достигат ниво 2 на автономно шофиране, винаги имате втори пилот до себе си, който гарантира, че оставате в центъра на лентата, спазвате ограничението на скоростта, спазвате правилната дистанция и автоматично спирате в случай на спешност.

Освен това има 360° сензори за паркиране и задна камера с изглед отгоре, които правят дори най-трудните маневри да изглеждат твърде лесни. И всичко това, без усилие и напрежение.

…И КОГА ДА СЕ НАМЕСИ

 

 

СИСТЕМА ЗА РАЗПОЗНАВАНЕ НА ПЪТНИТЕ ЗНАЦИ

AEB
СИСТЕМА ЗА АВАРИЙНО СПИРАНЕ
BLIND SPOT MONITORING
СИСТЕМА ЗА НАБЛЮДЕНИЕ НА СЛЕПИТЕ ЗОНИ
REAR CAMERA
КАМЕРА ЗА ДВИЖЕНИЕ НА ЗАДЕН ХОД
LANE KEEPING
СИСТЕМА ЗА ДВИЖЕНИЕ В ЛЕНТАТА

КОНЦЕНТРИРАНО УДОВОЛСТВИЕ

ПОЗВОЛЕТЕ НА ДУХА НА JEEP® ДА ВИ ПОВЕДЕ

Контрол при спускане под наклон

Бъдете в безопасност, докато се спускате дори при неблагоприятни метеорологични условия, независимо дали сте извън пътя или по пътя. Тази система автоматично поддържа предварително зададената скорост, намалявайки потенциалното приплъзване на колелата, без да се налага никаква намеса на водача.

УСЪВЪРШЕНСТВАН

ЗА ПРИКЛЮЧЕНИЯ

Офроуд оптимизация

Автентичен и верен на ДНК-то на Jeep®, разполагащ с водещи за класа ъгли за атака и преодоляване, за да премине лесно през всяко препятствие в града и в природата. Jeep® Avenger е проектиран да завладее деня и да ви помогне да поемете по предпочитания път, независимо дали насреща ви стои скала, стръмен хълм, неравност или труден за излизане гараж.

Клиренс

Получете пълно SUV изживяване в компактен и многофункционален дизайн. Насладете се на водещ в класа клиренс и висока позиция на водача, гарантиращи по-завладяваща видимост за по-лесно преодоляване на всяко препятствие, което може да се изпречи на пътя ви.

ПЪТЯТ НАПРЕД ПОД ПЪЛЕН КОНТРОЛ

Selec-Terrain®

Поддържането на контрол е свързано с избора на това, което е правилно за момента. Jeep® Avenger се доставя стандартно със Selec-Terrain®, който предлага безопасност при всякакви метеорологични условия и възможност за избор между шест режима на шофиране.

Всеки режим на шофиране има параметри, които гарантират специфично изживяване при шофиране, и дефинирани режими на терена, които са калибрирани, за да ви осигурят най-голяма увереност и сцепление върху всяка повърхност и при всякакви условия: от мокри пътища до сняг, от кал до пясък.

 

КОНЦЕНТРИРАНА СВОБОДА

ИЗЖИВЕЙТЕ НОВОТО ЗАДВИЖВАНЕ

ВРЕМЕ Е ДА СЕ НАСЛАДИТЕ НА ПЪТУВАНЕТО

Новата ера на свобода с нулеви емисии, която ви позволява да отидете навсякъде и да правите всичко, е тук със 100% електрическия Jeep® Avenger.

156 к.с. на пълна свобода и възможности, Avenger е готов да направи това, което един Jeep® може най-добре, да поеме предизвикателствата на деня с несравнимо забавление от шофирането благодарение на високия въртящ момент и наистина безшумното движение.

Сега можете да изследвате всеки градски център без никакви ограничения и да се наслаждавате на открития път, както само един Jeep® може.

ПО-МАЛКО ТРЕВОГИ, ПОВЕЧЕ ШОФИРАНЕ

На база средна статистика за шофиране*, Jeep® Avenger се нуждае от пълно зареждане само два пъти месечно.

С различни опции за зареждане, независимо дали у дома с лесния за използване wallbox, или на път, никога няма да се налага да се притеснявате, особено с бързото зареждане от 100kW DC, което ви дава 80% заряд за 34 минути.

Насладете се на реален пробег до 400 км благодарение на неговата 54kWh батерия, гарантираща свободата, от която се нуждаете, за да отидете където искате, когато пожелаете.

*приблизително 10 000 км годишно.

ОТПУСНЕТЕ СЕ И ПРЕЗАРЕДЕТЕ

Точно като вас, всичко, което е необходимо на новия Jeep® Avenger, за да презареди батерията си е кратка почивка. Само за 3 минути с бързозарядна станция от 100 kW ще получите заряд за до 30 км, точното количество за вашето ежедневие.

С приложението Jeep® можете лесно да намерите най-близката станция за зареждане, така че докато пиете бързо кафе, хапвате лека закуска или говорите с приятели и семейство по телефона, кратко и бързо зареждане ще ви върне на пътя с нова енергия.

 

Станете един от първите собственици и заявете своя Jeep® Avenger 1st Edition сега

    Jeep® Avenger 1st EDITION: Разход на електроенергия (комбиниран): 15,9 kWh/100 км; Електрически пробег (комбиниран): 390-392 км; CO2 емисии: 0 g/km.**

    ** Автомобилът все още не се предлага в търговската мрежа в България и посочените стойности са временни. Окончателните стойности ще бъдат налични, когато автомобилът бъде хомологиран.​

    Изображенията са ориентировъчни и служат само за илюстрация. Показаните цветове и детайли може да не са налични по технически, производствени и/или търговски причини или може да се променят, след като автомобилът стане наличен. Някои изображения може да показват нестандартни аксесоари и/или оборудване, които, след като превозното средство стане налично, ще подлежат на специфична заявка и допълнителни разходи.

    Информация за модела можете да откриете и тук.