Автомобилният лукс

INFINITI

INFINITI е най-младата луксозна марка автомобили, но и най-прогресиращата в света. Всеки един модел на бранда е шедьовър на дизайна и проектирането – безкомпромисно качество на изработка с внимание към всеки един детайл, разпознаваем и отличителен дизайн. Автомобилите на INFINITI заемат челни места в класациите за най-надеждни автомобили, като в същото време неподражаемият дизайн и качеството вървят ръка за ръка при всеки един от моделите.

Мотото на INFINITI: „Ние не искаме да даваме по нещо на всички, ние искаме да даваме всичко на определени хора, нашите клиенти“ може да се усети във всеки един автомобил от гамата на премиум бранда – агресивна стойка, безкомпромисно пътно поведение, луксозни материали и брилянтно изпълнение на всеки детайл, съчетани с модерни технологии и ненадминат комфорт.

Марката в България

„Витоша Ауто“ ЕООД е официалният партньор на японската премиум марка за България от стъпването ѝ в Европа през 2008 г. Компанията успява да наложи бранда въпреки силната конкуренция на вече утвърдените немски марки на нашия пазар и изгражда имиджа на INFINITI като различните автомобили със 7-звездно обслужване, което няма аналог у нас.

Програма за сертифициране и сервизиране

Витоша Ауто създаде програма за извънгаранционни автомобили INFINITI, по която собствениците могат да се възползват от еднократен безплатен технически преглед и издаване на сертификат, който дава право на атрактивни отстъпки за резервни части и услуги.

Повече за програмата можете да видите тук: https://vauto.bg/infiniti-certificate/