Jeep® Compass e-Hybrid

НОВА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ПОВЕЧЕ ВЪЗМОЖНОСТИ

Jeep® Compass e-Hybrid е автомобил, който Ви дава повече възможности и в същото време отделя по-малко вредни емисии. Моделът впечатлява с класически Jeep® дизайн, просторен интериор, последно поколение технологии, първокласни системи за безопасност и способност да покорява трудни терени. Безпогрешният характер на Compass не може да бъде сбъркан. Той привлича със седемте ярко изразени елемента на предната решетка, подчертаващи внушителната широка стойка. Автомобилът предлага стабилно поведение извън пътя и стегнато усещане за по-добра управляемост и връзка с пътното платно.

Системата mHYBRID улеснява водача, като същевременно осигуряват динамично, ефективно и екологично движение. Jeep® Compass e-Hybrid потегля и маневрира напълно безшумно с електрическа тяга, а движението също може да се извършва с нулеви емисии при определени условия (на ниска скорост и на къси дистанции). Батерията се зарежда автоматично чрез рекупериране на енергията при намаляване на скоростта и спиране. При необходимост от по-бързо ускорение (например при изпреварване) електрическият двигател осигурява допълнителен въртящ момент за бензиновия мотор.

Вземете сега Jeep® Compass e-Hybrid на лизинг за 599 лв. на месец с ДДС. Предложението е индикативно, за период от 60 месеца при 25,5% аванс и 35,5% остатъчна стойност . Офертата важи за бизнес клиенти. Тази лизингова вноска може да бъде постигната и при други договорни параметри. Пълните лизингови условия се предоставят от ОТП лизинг.

Специалната оферта за налични Jeep® Compass e-Hybrid можете да откриете тук.

Можете да ни предложите за обратно изкупуване настоящата ви кола на пазарна цена и тя да стане част от сделката за нов Jeep® Compass e-Hybrid.

Поискайте оферта за наличен Jeep® Compass e-Hybrid сега