Jeep®

 

През далечната  1941 година група вдъхновени инженери създават първообраза на днешния Jeep®, признат за първия 4х4 автомобил в света. Това наследство и непрекъснатите иновации дават основание моделите на Jeep® да бъдат определени като световни легенди в автомобилостроенето.

 

Вече 80 години култовата марка Jeep® е свързана завинаги със свободата, приключенията, автентичността и страстта. Основните ценности на бранда са въплътени в ДНК-то на всеки един автомобил с марката Jeep®. През цялата история на бранда, клиенти са научили, че Go anywhere. Do anything – „Отиди, където поискаш, направи, каквото поискаш“ е начин на живот, не е просто рекламен слоган. Логото на Jeep® е нещо повече от марка, тъй като това е знак за чест.

Легендарната американска марка се представлява от „Витоша Ауто“. За нашия екип това е възможност да представим бранда, който въвежда в автомобилният сегмент 4х4 технологиите, а гамата ѝ в наши дни обхваща от най-новите, комфортни и атрактивни компактни SUV, през отличителни и авторитетни модели, до автомобили с ненадминати възможности на офроуд терени.

 

Собствениците на Jeep® могат да бъдат спокойни, тъй като екипът ни се грижи за техните автомобили, както никой друг до този момент. Нашите клиенти на Jeep® имат възможност да ползват пакети от услуги според конкретните си нужди, като в същото време ще усетят нашето специално отношение към тях и техните Jeep-ове. Компанията ни допълва възможностите за ползване на различни услуги с предлагането на гъвкави лизингови и застрахователни програми, според индивидуалните предпочитания и нужди на клиента.