Jeep©

През далечната  1941 година група вдъхновени инженери създават първообраза на днешния Jeep®, признат за първия 4х4 автомобил в света. Това наследство и непрекъснатите иновации дават основание моделите на Jeep®да бъдат определени като световни легенди в автомобилостроенето.

 

Вече 80 години култовата марка Jeep® е свързана завинаги със свободата, приключенията, автентичността и страстта. Основните ценности на бранда са въплътени в ДНК-то на всеки един автомобил с марката Jeep®. През цялата история на бранда, клиенти са научили, че Go anywhere. Do anything – „Отиди, където поискаш, направи, каквото поискаш“ е начин на живот, не е просто рекламен слоган. Логото на Jeep® е нещо повече от марка, тъй като това е знак за чест.

Легендарната американска марка вече се представлява официално от „Витоша Ауто“. За нашия екип това е възможност да представим брандът, който въвежда в автомобилният сегмент 4х4 технологиите, а гамата ѝ в наши дни обхваща от най-новите, комфортни и атрактивни компактни SUV, през отличителни и авторитетни модели, до автомобили с ненадминати възможности на офроуд терени.

 

Собствениците на Jeep® вече могат да бъдат спокойни, тъй като екипът ни ще се грижи за техните автомобили, както никой друг до този момент. Нашите клиенти на Jeep ще имат възможност да ползват пакети от услуги според конкретните си нужди, като в същото време ще усетят нашето специално отношение към тях и техните Jeep-ове. Компанията ни допълва възможностите за ползване на различни услуги с предлагането на гъвкави лизингови и застрахователни програми, според индивидуалните предпочитания и нужди на клиента.