Супер лизинг

Знаете ли, че 5 е любимо число на много хора по света и им носи късмет?

Сега късметът се усмихва и на вас с уникалната възможност да се качите на нов автомобил с промоционалния лизинг на късмета под знака на числото 5.

Не изпускайте шанса да получите веднага нов автомобил с минимални първоначални разходи при изключително изгодни условия:

 • избор от 5 модела от марките FIAT, Alfa Romeo и Jeep
 • 5% авансова вноска, заплатена от клиента
 • 5% авансова вноска, покрита от дилъра
 • 5-годишен лизингов период с гарантирана отлична изкупна цена на автомобила след петата година
 • възможност за удължаване на гаранцията до 5 и 7 години (в зависимост от модела)

Никога покупката на нов автомобил не е била толкова достъпна и лесна! Това е истински късмет с числото 5.

 

Остава да изберете Вашия нов автомобил от Великолепната петорка. Автомобилите са отлично оборудвани и са налични на склад. Най-доброто от Италия и Америка само сега в оторизираните дилърства на Витоша Ауто.

 

 • FIAT 500 Hybrid от най-високо оборудваната версия Dolce Vita срещу 1 791 лв. авансова вноска и при месечна вноска от 389 лв. за 5 г. Предложението е индикативно при 5% аванс за плащане от клиента и 35% остатъчна стойност. Конкретна оферта можете да свалите тук.

 • FIAT Tipo 1.0 срещу 2 087 лв. авансова вноска и при месечна вноска от 440 лв. за 5 г. Предложението е индикативно при 5% аванс за плащане от клиента и 37% остатъчна стойност. Конкретна оферта можете да свалите тук.

 • Jeep Compass e-Hybrid Limited срещу 3 920 лв. авансова вноска и при месечна вноска от 766 лв. за 5 г. Предложението е индикативно при 5% аванс за плащане от клиента и 42% остатъчна стойност. Конкретна оферта можете да свалите тук.

 • FIAT 500e La Prima by Bocelli срещу 4 414 лв. авансова вноска и при месечна вноска от 985 лв. за 5 г. Предложението е индикативно при 5% аванс за плащане от клиента и 33% остатъчна стойност.Конкретна оферта можете да свалите тук.

 • Alfa Romeo Tonale PHEV срещу 5 969 лв. авансова вноска и при месечна вноска от 1 203 лв. за 5 г. Предложението е индикативно при 5% аванс за плащане от клиента и 40% остатъчна стойност. Конкретна оферта можете да свалите тук.

 

*Снимките са с илюстративна цел. Предложенията важат за бизнес клиенти и са за срок от 60 месеца с 5+5% авансова вноска, променлива лихва от 3.80% и пробег до 15 000 км на година. За получаване на автомобила извън сумата за авансовата вноска се калкулират такса одобрение, застраховки ГО и Автокаско (разсрочено на 4 вноски) и регистрация на автомобила. Възможни са и други лизингови конфигурации според конкретните Ви изисквания. Пълните лизингови условия се предоставят от ОТП лизинг.

 

 

  ПОИСКАЙТЕ ОФЕРТА

  Попълнете полетата във формата за контакт по-долу, за да започнете своето пътешествие в света на Витоша Ауто

  500e

  500 Hybrid

  Tipo

  Compass

  TONALE

  Информация за вас(*)= задължителни полета

  Информацията, която предоставихте в тази форма, ще бъде съхранена и обработвана съобразно условията посочени в нашата Политика за обработка на лични данни. Бихме желали да Ви информираме за нашите продукти, предложения и услуги. Моля, посочете как бихте желали да се свързваме с Вас.

  Уведомление