Сервиз

Сервизът на „Витоша Ауто“ предлага премиум усещане и специално отношение към клиентите в следпродажбеното обслужване за собствениците на автомобили с марката Infiniti, Alfa Romeo, Jeep, FIAT, FIAT Professional, Dodge и RAM, като предлага сервизиране и на други марки автомобили.

Сервизът на „Витоша Ауто“ ще ви изненада приятно с едно различно и професионално отношение, организирано в услуга на клиента и насочено към разбиране на неговите нужди.

Ние знаем колко е важно времето на нашите клиенти и затова предлагаме разнообразие от услуги, които да го пестят. Заместващият автомобил за срока на ремонта без допълнително заплащане, вземане и връщане от вашия дом или офис, 24/7 телефонна линия в помощ на клиентите ни при непредвидени ситуации, проучване на удовлетвореността на качеството на обслужването от клиентите при всяка сервизна поръчка или единствената по рода си услуга в България – Fly Care Service.

Пестим времето на клиента

За нас е важно да пестим вашето време, затова се опитваме да приемаме вашият автомобил в сервизите ни в кратки срокове и с необходимото внимание.

Ние инвестирахме в сервизна база и създадохме организация, която да може да го предложи и сме горди, че успяваме да задържим най-висок стандарт на работа.

Ние ще приемем вашия автомобил, без да се налага да изчаквате в дълги списъци, включително и за бояджийски и тенекеджийски услуги.

За да можем да ви отделим необходимото време и да се запознаем с вашите желания в детайли, ви препоръчваме да се свържете с нас предварително и да уговорим ден и час за приемане.

Заместващ автомобил

Помагаме на клиента да не нарушава дневния си ритъм. Като част от нашето 7-звездно премуим обслужване, ние предлагаме заместващ автомобил за срока на ремонта, и при това напълно безплатно. Първоначално детайлно ще планираме съответната сервизна дейност, за да можем да задържим автомобила при нас само за срока на ремонта, като в този период вие ще запазите вашата мобилност. За да изготвим график, в който всички желаещи да могат да се възползват от услугата, ви съветваме да направите заявка възможно най-рано преди желаната от вас дата.  (Условия по предоставяне на услугата Заместващ автомобил)

Услуга за вземане и за връщане

Грижим се за автомобила ви вместо вас. За нас всеки един клиент е специален и затова се стремим да сме максимално полезни. Затова ние бихме могли да дойдем до вашия дом или офис, да вземем колата за необходимата сервизна дейност и след това отново да ви върнем автомобила. Нашите представители са професионални шофьори, които са подбрани да управляват автомобила ви с необходимото внимание.

За да можем да се отзовем на избраното от вас място, точно в желания от вас ден и час, отново ви препоръчваме да направите уговорка предварително.

(Условия по предоставяне на услугата Вземане и връщане на автомобил за ремонт).

Fly Care Service

Предлагаме услуги, които дори не очаквате да получите.

Ние можем да ви изпратим и след това да ви посрещнем с вашия обслужен автомобил от и на летище „София“. Като собственик на премиум автомобил от „Витоша Ауто“, вие бихте могли да заявите желание да се възползвате от необикновената ни услуга Fly Care преди вашето заминаване на летището. Ние от наша страна ще изпратим наш представител, така че да вземе вашия автомобил от паркинга на терминала и по време на вашето пътуване ние ще го обслужим, в деня на вашето пристигане, ще ви посрещнем с напълно готов автомобил.

За да можем да подготвим всичко за времето на вашето пътуване, моля, заявете услугата възможно най-рано преди датата на вашето отпътуване. (Условия по предоставяне на услугата Fly Care Service)

Care Center 24/7

Винаги на ваше разположение. В стремежа си винаги да имате на кого да разчитате, ние предлагаме денонощна асистенция по телефона, 7 дни в седмицата, по всички въпроси, касаещи автомобилите Infiniti, Alfa Romeo, Jeep, FIAT, Dodge и RAM. При необходимост, моля, обадете се на телефон: 02/44 55 200.

Завеждане на застрахователни щети на място

Още една грижа по-малко. За премиум усещане в отношението и ваше най-голямо удобство, ние ви предлагаме възможност за завеждане и оглед на застрахователни щети на място за автомобилите Infiniti, Alfa Romeo, Jeep, FIAT, Dodge, RAM и Nissan.

Тази услуга се предлага с избрани застрахователни компании, като веднага след оформянето на документите ние можем да планираме необходимия ремонт в нашата сервизна мрежа.

Всичко за автомобила под един покрив.

В сервиза на „Витоша Ауто” можете да извършите гаранционно и извънгаранционно сервизиране, редовно техническо обслужване или тенекеджийски и бояджийски услуги. По отношение на сервизирането, свързано със застрахователни щети, ние ще ви предложим цялостно съдействие, като с избрани застрахователни компании ние ще извършим на място завеждането на щетата и последващия оглед. По този начин ще ви спестим време и допълнителни формалности.

Професионализъм до най-малкия детайл.

Ние обръщаме внимание на детайлите. Много от процесите, които остават невидими за клиента, за нас са приоритет. Например, в хотела за гуми, който предлагаме, използваме специално произведено оборудване за съхранение на гуми, при определена температура, и спазваме стриктна методика. Така и в склада ни за масла ние използваме само еднолитрови и петлитрови опаковки, за да сме напълно сигурни, че няма да вложим масло, в което да има утайка от съхранение във варели.

Модерни технологии и най-високо ниво на обслужване.

Нашата сервизна база разполага с високотехнологично оборудвана бояджийска и тенекеджийска секция, като тук отново няма да се наложи да изчаквате в дълги списъци на записване. Екологично ориентираният ни работен процес и модерната апаратура, в комбинация с добрата ни организация и контрол на качеството, са сигурна предпоставка за най-високо ниво на извършения ремонт.

Ние се стремим да сме незаменими за нашите клиенти.

А когато клиентите ни посещават, ние сме подготвили приятна обстановка. За да бъде неусетно времето на престоя ви, сме осигурили ежедневна преса, месечни списания, свободен достъп до WiFi мрежа, както и таблети на разположение само на нашите клиенти. В допълнение на модерната атмосфера, можете да се насладите и на безплатното първокачествено кафе в нашата лоундж зона.

Нашата сервизна база се намира на много комуникативна локация, ситуирана на бул. „Цариградско шосе” 166, която е на няколко минути с кола от центъра на София и в близост до главния вход/изход на София по магистрала „Тракия”. Нашият комплекс разполага с достатъчно място за паркиране и денонощна охрана. В случай, че ви е необходимо да стигнете до нас с градски транспорт, непосредствено пред центъра има автобусна спирка.