За нас

Кои сме ние

Ние от „Витоша Ауто“ задаваме най-високите критерии, на които трябва да отговаря всеки един аспект на нашата работа – откритост, честност и висок професионализъм, и със самочувствие твърдим, че ние налагаме премиум стандарта при автомобилите. Компанията ни въвежда на пазара 7-звездното обслужване като стандарт при обслужването и отношението към клиентите, което помага за премиум усещането в нашите салони. Благодарение на нашата безупречна работа, ние създаваме тенденциите как трябва да се работи в целия сегмент.

„Витоша Ауто“ представлява и развива повече от 10 години премиум японската марка Infiniti в България, като за няколко години успяваме да я наложим като предпочитана и алтернатива на немските премиум брандове на пазара у нас. През 2019 г. портфолиото на компанията ни се увеличи с емблематичните премиум марки Alfa Romeo и Jeep®, а днес гамата от предлагани продукти включва и моделите на FIAT, FIAT Professional, Dodge и RAM.

 

Премиум услуги и отношение

Ние въвеждаме на българския пазар професионалното и ориентирано към клиента сервизно обслужване на колите от марките Infiniti, Alfa Romeo, Jeep®, FIAT, FIAT Professional и Abarth, като с това продължаваме да развиваме експертизата на нашия екип, така че да дава повече, отколкото собствениците на автомобилите очакват.

„Витоша Ауто“ допълва възможностите за ползване на различни услуги с предлагането на гъвкави лизингови и застрахователни програми, според индивидуалните предпочитания и нужди на клиента.

Създадена с мисията да предложи безкомпромисно обслужване на своите клиенти, компанията предлага и развива услугите си при едни от най-високите нива не само в България, но и в Европа. Благодарение на неуморната работа на екипа ни да се развива и да предлага най-високото ниво на услуги в България, „Витоша Ауто“ е еталон за това как една автомобилна компания трябва да изглежда и да работи.

При нас можете да намерите и богато портфолио от сертифицирани употребявани автомобили от различни марки под бранда Vitosha Auto Collection.

Стремежът ни е да предлагаме всичко свързано с автомобила и неговото обслужване на едно място, и с това да сме незаменим партньор на нашите клиенти.